06 70-515-5833

Specwog Hostage Situation Szeminárium

English text is below

Ízelítő egy korábbi szemináriumból 🙂

Jelentkezés

A következő szeminárium címe: Hostage situation

Szeminárium időpontja: 2023. június 3-4.

Díja: 120 € (készpénz fizetés esetén) vagy 50.000 Ft (átutalás esetén). A befizetett díjakat nem áll módunkban visszatéríteni, távolmaradás esetén sem. 

Jelentkezés feltétele:

 • Lőfegyverek alapszintű ismerete (amennyiben nincs, akkor jelentkezz be az alapozó képzésre vagy magánedzésre a +36 70 / 515 5833 telefonszámon)
 • betöltött 18. életév
 • Fizikai és pszichés alkalmasság
 • Regisztrációs űrlap kitöltése (lentebb)

Létszám: max 32 fő (jelentkezési sorrendben)

Leírás:

Ez a Hostage situation szeminárium a múltkori taktikai szeminárium folytatásaként a túszmentésre specializálódik, és a résztvevőknek olyan készségeket és ismereteket biztosít, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hatékonyan kezeljék az ilyen helyzeteket. A kurzus során a következőkkel fogunk foglalkozni:

 • Kommunikációs készségek: A résztvevők elsajátítják a hatékony kommunikáció alapjait, amelyek nélkül lehetetlen egy ilyen küldetést végrehajtani. A kurzus során a résztvevők tanulnak olyan módszereket, amelyek segítségével hatékonyan kommunikálhatnak egymással, a túszokkal, vagy akár az elkövetőkkel.

 • Taktikai ismeretek: A résztvevők olyan taktikai ismereteket sajátítanak el, amelyek segítségével hatékonyan végrehajthatják a túszmentést. A kurzus során a résztvevők a következőkkel foglalkoznak: területfelmérés, tervkészítés, a túsz helyzetének elemzése, a mentőcsapatok felosztása és koordinálása.

 • Lövészet és fegyverhasználat: A résztvevők megtanulják, hogyan kell hatékonyan használni a lőfegyverüket a túszmentés során. A kurzus során különféle lőfegyvereket és fegyverrendszereket ismerhetnek meg, és gyakorlati képzést kapnak a lőfegyverek biztonságos és hatékony használatához.

 • Életmentési alapismeretek: A résztvevők megtanulják, hogyan kell ellátni a sebesült áldozatokat és hogyan kell biztonságosan kimenekíteni őket a helyszínről.

“Ez egy újabb Specwog taktikai szeminárium. Ez azoknak szól, akik többet szeretnének tudni a harcról. Ez a szint nem kezdőknek való, hanem azoknak, akik tudják, hogyan kell kezelni a fegyvereket, és az összes taktikai felszerelést. Ugyanakkor civileknek is szól, akik szeretnék tudni, hogyan védhetik meg otthonukat és a szeretteiket.

A Specwog taktikai szemináriumok megtanítanak arra, hogyan láss át és készülj fel különböző helyzetekre. Ma a harc városi környezetben zajlik – utcákon, épületekben különböző zárt tereken. Ezért nagyon fontos, hogy képzettek legyünk a fegyverek kezelésében, puszta kezes és fegyveres harcban, legyen taktikai ismeretünk és rendelkezzünk megfelelő felszereléssel. Mindenkinek, aki komolyan foglalkozik a harcászattal, legyen az katonai, rendőrségi, vagy civil személy, törődnie kell a saját biztonságával, a szerettei védelmével és a túléléssel.

 Ez egy hatalmas témakör, de itt alapvető dolgokat veszünk át, hogy megtanuljuk az elveket. A szeminárium első napján gyakorolni fogjuk a fegyverek biztonságos kezelését (puska, pisztoly), csapatmozgásokat, fedezékek használatát, szobák és folyosók kiürítését. A második napon pedig különböző szituációk során alkalmazni is fogjuk ezeket, például támadóval való kapcsolatfelvétel, túszmentés és sérültek ellátása és még sok mást.

Ha azt hiszed, hogy bűncselekmény és támadás csak más emberekkel történhet meg, veled nem, akkor tévedsz. Kezdd el a felkészülést most a családod és saját magad érdekében. Légy harcos!”

Dean Rostohar

A horvát különleges erők veteránja

 

A regisztráció csak a díj befizetésével együtt érvényes. Befizetni lehet készpénzben a Seijin Dojo-ban (Budapest, VIII. Népszínház u. 17.), valamint átutalással. Az átutaláshoz részleteket a regisztrációt követően 1-2 napon belül e-mailben küldünk!

A szeminárium díja: 120 €

Regisztráció/ Registration

  Szállásigény (A dojoban van alvási lehetőség: 2000 Ft/éj vagy 5 €/éj
  Accomondation (Sleeping in the dojo is 2000 HUF/night or 5 Euro/night.)

  Díj befizetésének módja*
  Payment options*

  A jövőben kérek értesítést az elkövetkező szemináriumokkal kapcsolatban!*
  Please let me know about upcoming seminars in the future.*

  Igen/ Yes.Nem / No.

  * Kötelező mező /Indicates required question/

  From a previous seminar

  Theme of the next seminar: Hostage situation

  Seminar date:  3-4 June 2023.

  Fee: 120 € (cash payment) or 50.000 HUF (bank transfer). Fees paid are non-refundable, even in case of absence.

  Conditions of application:

  Basic knowledge of firearms (if you do not have any, please apply for the basic training – details coming soon)

  18 years or older

  Physical and mental fitness

  Capacity: max 32 people (order of the registration)

   

  Description:

  This Hostage Situation Seminar is a continuation of the previous Tactical Seminar and specializes in hostage rescue, providing participants with the skills and knowledge necessary to effectively handle such situations. The course will cover the following:

  • Communication skills: participants will learn the basics of effective communication.  Without these skills it is impossible to carry out such a mission. During the course, participants will learn methods to communicate effectively with each other, with hostages, or even with the perpetrators.
  • Tactical skills: During the course, participants will learn  tactical skills to effectively carry out hostage rescue situatin. Participants will learn during the course: assessing the area, making a plan, analysing the hostage situation, deploying and coordinating rescue teams.
  • Shooting and Weapons: participants will learn how to use their firearms effectively during a hostage rescue. During the course, they will learn about different firearms and weapon systems and receive practical training in the safe and effective use of firearms.
  • Basic life-saving skills: participants will learn how to treat injured victims and how to evacuate them safely from the scene.

  “This is another seminar of Specwog tactic. This is for people who wish to know more about combat. This level is not for begginers, it is for people who kno how to manipulate gun and rifle and all tactical equipments. It is also for civilians, who wish to know how to protect their homes and their loved ones.

  Specwog tactical seminars can teach you how to see and prepare for different situations. Today combat, is in Urban area, with many buildings, rooms, hallways, closed space. So, it is very important to be skilled in weapons manipulations, tactics, equipments, empty hand combats, knives combat, and more. Every serious person, either, military, police, security or civilian, should care about their safety, their defense, their protection and survival.

   This is a huge theme for itself, but here we will learn basic stuff to learn principles. On the first day of the seminar   we will practice weapon manipulation (rifle, gun), movements, using covers, clearing rooms and hallways. Ont he second day we will put this together and we will do  attacker contact, hostage rescue and man down (medic), CQC, communication, and more.

  If you think crime and attack can happen only with other people and not with you, then you wrong. So, make something for yourself and your family. Be a warrior!”

  Dean Rostohar

  Veteran Special Forces Croatia

   

  Registration is only valid with payment of the fee. You can pay in cash at the Seijin Dojo (Budapest, VIII. Népszínház u. 17) or by bank transfer. Details of the transfer will be sent by email within 1-2 days of registration!

  The price of the seminar: 120 euro