06 70-515-5833

Specwog Szeminárium

You are the weapon – Specwog Concealed Carry Szeminárium – Dean Rostohar

Ízelítő egy korábbi szemináriumból 🙂

A szemináriumot elsősorban azok számára szervezzük, akik már biztos alapokkal rendelkeznek a pisztoly és a késharc területén. Amennyiben ezek az alapok hiányosak, vagy csak szeretnéd felfrissíteni, akkor jelentkezz az egy alkalmas előképzésre is: https://fb.me/e/2nDZr0Q9d

A mai társadalomban a fegyverek nyílt viselete nem megszokott. Kivételt képeznek természetesen a fegyveres erők egyenruhás tagjai. Ezért képesnek kell lennünk arra, hogy felismerjük, ha valakinél rejtett fegyver van, valamint a nálunk lévő fegyvert is biztonsággal elő kell tudnunk venni veszélyes szituációkban.A szemináriumon elsőként begyakoroljuk, hogyan vegyük elő a kést vagy a pisztolyt miközben támadás ér minket, majd különböző szituációkban fogjuk ezeket alkalmazni.

REGISZTRÁCIÓ:

A regisztráció csak a díj befizetésével együtt érvényes. Befizetni lehet készpénzben a Seijin Dojo-ban (Budapest, VIII. Népszínház u. 17.), valamint átutalással. Az átutaláshoz részleteket a regisztrációt követően 1-2 napon belül e-mailben küldünk!

Registration is only valid with payment of the fee. You can pay in cash at the Seijin Dojo (Budapest, VIII. Népszínház u. 17) or by bank transfer. Details of the transfer will be sent by email within 1-2 days of registration!

A szeminárium díja /// the price of the seminar: 120 €