06 70-515-5833

Specwog Haladó Harci Taktikák Késsel Szeminárium

English text is below

Jelentkezés

A következő szeminárium címe: Haladó
harci taktikák késsel

Szeminárium időpontja: 2023. november 25-26.

10:30-11:00 Registration
11:00-13:30 1. Edzés/Training
13:30-15:00 Ebédszünet/Lunch break
15:00-17:30 2. Edzés/Training

Díja: 100 € (készpénz fizetés esetén) vagy 40.000 Ft (átutalás esetén). A befizetett díjakat nem áll módunkban visszatéríteni, távolmaradás esetén sem. 

⭐️ KÜLÖNLEGES AKCIÓ, Késharc alapok házi szeminárium + Specwog Haladó Harci Taktikák Késsel Szeminárium egyben dojo tagoknak 45.000 Ft, nem tagoknak 46.500 Ft

Jelentkezés feltétele:

  • A késharc alapszintű ismerete (amennyiben nincs, akkor jelentkezz be a Késharc alapok házi szemináriumunkra vagy magánedzésre a +36 70 / 515 5833 telefonszámon)
  • betöltött 18. életév (szülői engedéllyel 16. életévtől)
  • Fizikai és pszichés alkalmasság
  • Regisztrációs űrlap kitöltése (lentebb)

Létszám: még 20 főnek van hely (jelentkezési sorrendben)

Leírás:

Nagy szeretettel várunk a Haladó harci taktikák késharc szemináriumra, ahol egyedülálló lehetőség nyílik számotokra, hogy elmélyítsétek késharcos tudásotokat és fejlesszétek technikáitokat. A rendezvényen találkozhattok Dean Rostohar-ral, a Specwog tapasztalt oktatójával, aki elismert szakértő a speciális hadviselés és késharc területén.

Ha azt hiszed, hogy bűncselekmény és támadás csak más emberekkel történhet meg, veled nem, akkor tévedsz. Kezdd el a felkészülést most a családod és saját magad érdekében. Légy harcos!

Dean Rostohar
A horvát különleges erők veteránja

A szeminárium során lehetőségünk lesz részt venni izgalmas gyakorlatokban, valamint valóságos szituációkat szimuláló feladatokban alkalmazni az új technikákat. Ne hagyjátok ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy mélyebb betekintést nyerjünk a késharc világába!

Erre a szemináriumra elsősorban azokat várjuk, akik már rendelkeznek a késharc alapvető ismereteivel, nem ismeretlen számukra az alapvető támadások és védések mozdulatai. A szeminárium során ezeket az alapokat csak érinteni fogjuk, és a magasabb szintű technikákkal fogunk foglalkozni, melyek nagy fokú koncentrációt, jó stratégiaalkotást és gyors döntéshozatalt igényelnek.

A regisztráció csak a díj befizetésével együtt érvényes. Befizetni lehet készpénzben a Seijin Dojo-ban (Budapest, VIII. Népszínház u. 17.), valamint átutalással. Az átutaláshoz részleteket a regisztrációt követően 1-2 napon belül e-mailben küldünk!

 

dean_kés

Regisztráció/ Registration