06 70-515-5833

Bujinkan

Bujinkan Dojok Magyarországon

Melyik dojókban hivatalosan bejegyzett a Ninjutsu oktatás? Szerencsére a Bujinkan Budo Taijutsu már Magyarországon is több nagyvárosban elérhető abilify assistance program bristol-myers squibb az érdeklődők számára, köszönhetően annak a pár lelkes budoka-nak, akik az elmúlt több mint 20 évben folyamatosan képezték magukat és elmélyültek a ninja és szamuráj harcmodor és gondolkodásmód megismerésében.

Az edzések felépítése mindig az oktatók személyiségéhez és a csapat összetételéhez igazodik, ezért mindenhol más megközelítéssel fogunk találkozni, de ez nincs másképpen Japánban sem. generic cialis Ez is része a Bujinkan szellemiségének. Ami fontos, hogy az alap minden esetben ugyanaz legyen. Az oktatóknak hűen kell közvetíteniük a Japánban tanított technikákat és elveket.

 

Budapest Seijin Dojo
Karura Dojo
Debrecen Fönix Dojo
Kecskemét Shizen Juku Dojo
Salgótarján Livo Dojo

 

A fenti felsorolásban csak azok az iskolák szerepelnek, melyekről biztosan tudom, hogy elfogadták és követik a Bujinkan szabályzatát és annak tanításait. Ezenkívül még működhetnek más iskolák is, ahol az oktató rendelkezik a szükséges tudással és érvényes engedélyekkel. Jelentkezés előtt minden esetben érdemes tájékozódni az oktató hitelessége felől.