06 70-515-5833

Bujinkan

Bujinkan Dojok Magyarországon

Melyik dojókban hivatalosan bejegyzett a Ninjutsu oktatás? Szerencsére a Bujinkan Budo Taijutsu már Magyarországon is több nagyvárosban elérhető abilify assistance program bristol-myers squibb az érdeklődők számára, köszönhetően annak a pár lelkes budoka-nak, akik az elmúlt több mint 20 évben folyamatosan képezték magukat és elmélyültek a ninja és szamuráj harcmodor és gondolkodásmód megismerésében.

Az edzések felépítése mindig az oktatók személyiségéhez és a csapat összetételéhez igazodik, ezért mindenhol más megközelítéssel fogunk találkozni, de ez nincs másképpen Japánban sem. generic cialis Ez is része a Bujinkan szellemiségének. Ami fontos, hogy az alap minden esetben ugyanaz legyen. Az oktatóknak hűen kell közvetíteniük a Japánban tanított technikákat és elveket.

 

Bonyhád Seijin Dojo Bonyhád
Budapest Seijin Dojo
Karura Dojo
Koteki Dojo
Debrecen Hoshi Dojo
Fönix Dojo
Kecskemét  Shizen Juku Dojo
Salgótarján Livo Dojo
Szeged Fudoshin Dojo

 

A fenti felsorolásban csak azok az iskolák szerepelnek, melyekről biztosan tudom, hogy elfogadták és követik a Bujinkan szabályzatát és annak tanításait. Ezenkívül még működhetnek más iskolák is, ahol az oktató rendelkezik a szükséges tudással és érvényes engedélyekkel. Jelentkezés előtt minden esetben érdemes tájékozódni az oktató hitelessége felől.