06 70-515-5833

Specwog CQC Gun seminar

English text soon!

A következő szeminárium címe: Gun CQC

Mit fogsz megtanulni?

Ezen a budapesti szemináriumon a Gun Close Quarters Combat-ot (CQC), a pisztollyal való harcot nagyon közeli távolságból, fogom tanítani, ami egyben a Specwog Gun harci képzésének is egyik különálló szintje.

– A tudatosság és az alapelvek a Gun CQC-ben
– A fegyverrel való ütés különböző módjai
– Különböző feszítéses, csavarásos technikák fegyverrel
– Dobás technikák fegyverrel
– Fojtás technikák fegyverrel
– Védekezés fegyverrel szemben / lefegyverzés
– Védekezés a lefegyverzés ellen
– CQC technikák lövéssel
– Fegyver megtartásának harci koncepciója

Ez a Gun CQC szeminárium megnyitja az utat a Specwog Combat System koncepciójának megértéséhez, amit már több mint 30 éve kezdtem el használni a különleges erők tisztjeként, a horvátországi honvédő háborúban, valamint a bűnözés elleni és biztosítási munkáim során. Valamint már 25 éve tanítunk a különböző fegyveres erők tagjai számára.

– Dean Rostohar, a horvát különleges erők veteránja, a Specwog alapítója

Mi a különbség a CQC és a CQB között a Specwogban?

A Specwog képzésében a harc külön van osztva CQC-ra és a CQB-re. CQC (Close Quarters Combat) számomra, a kartávolságon belüli harcot foglalja magába, amikor az ellenfél nagyon közel van. A CQB (Close Quarters Battle) rövid, nagy intenzitású, heves harc kis vagy közepes távolságból, körülbelül 25 méterig.

Meg szoktam különböztetni a közelharcot az épülettisztítástól és az ahhoz hasonló harci cselekményektől. Tehát az oktatási struktúrám alapján a CQC = közelharc fegyverrel/fegyver nélkül, míg a CQB = rövid távolságból vívott harc: épület/helyiség kiürítése és minden, ami ezzel kapcsolatos.”

Amikor CQC-ről beszélek, számomra az a pusztakezes harcra épül, vagy a különböző fegyverek kartávolságban történő használatára. Minden fegyveres tanításom a pusztakezes küzdelemre épül. Ez azért van, mert amikor megtanulod az pusztakezes harcot, a különböző fegyverek csak a kezed meghosszabbításai lesznek, amelyeket különböző elvek alapján használsz. Ezt több mint 50 évnyi harcművészeti tapasztalatból mondom.

Mivel ezalatt a több mint 50 évnyi gyakorlás alatt, edzettem mindenféle pengével, bottal, lándzsával, alabárddal, amelyek során kikristályosodott, hogy ezek csupán a test meghosszabbításai, így a CQC stílusomat is ugyanígy terveztem meg a lőfegyverekkel.

Az üres kézzel való harc elvei nem különböznek a bármilyen fegyverrel, beleértve a lőfegyvereket is, folytatott harcoktól. Ne feledd, Te vagy a Harcos, a fegyverek csak tárgyak. 

– Dean Rostohar, a horvát különleges erők veteránja, a Specwog alapítója

Kiknek szól ez a képzés?

Úgy gondoljuk, hogy ez a szeminárium hasznos lehet mindenkinek, rendvédelmi, katonai, biztonsági és civil személynek, akiket érdekel a pisztoly használatának egy olyan különleges módja, amely hasznos segítséget nyújthat személyes védelem során.

Elsősorban azoknak, a jelentkezését várjuk, akik már rendelkeznek alapszintű tudással a pisztoly használata és a pusztakezes harc területén.

Szeminárium időpontja: 2024. április 13-14.

10:30-11:00 Registration
11:00-13:30 1. Edzés/Training
13:30-15:00 Ebédszünet/Lunch break
15:00-17:30 2. Edzés/Training

Díja: 120 € (készpénz fizetés esetén) vagy 50.000 Ft (átutalás esetén). A befizetett díjakat nem áll módunkban visszatéríteni, távolmaradás esetén sem. 

⭐️ KÜLÖNLEGES AKCIÓ, Előkészítő – a pisztolyhasználatra házi szeminárium + Specwog CQC Gun Szeminárium egyben dojo tagoknak 54.000 Ft, nem tagoknak 55.500 Ft március 13-ig fizetve.

Jelentkezés feltétele:

Létszám: még 14 főnek van hely (jelentkezési sorrendben)

Regisztráció/ Registration

Add meg itt a címsor szövegét