06 70-515-5833

DAISHO ÉS DAISHO SABAKI GATA SZEMINÁRIUM A SEIJIN DOJOBAN​

Légy részese egy izgalmas világnak!

Fedezd fel a titkos művészetet, amely a középkori japán harcosok erejét és ügyességét idézi meg! Ha vágysz az adrenalinnal teli kalandokra és a hagyományos japán harcművészetek misztikus világára, akkor ne hagyd ki a hétvégi házi szemináriumunkat!

Ezen a hétvégén egy különleges témára összpontosítunk: Daisho és a Daisho sabaki gata.

De mi is ez pontosan?

A Takagi Yoshin ryu az Edo-korszak elején, békeidőben jött létre. A korabeli Japánban már nem zajlottak csaták, azonban a közbiztonság még mindig nem volt tökéletes. Gyakoriak voltak a rablótámadások és párbajok. Ezért a szamurájok a yoroi-t (szamuráj páncél) hátrahagyva csak a daisho-t (két kardot) viselték az övükben.

Ezen a szemináriumon a daisho használatával fogunk jobban megismerkedni, különös tekintettel a fegyverek elővételére, azaz az iai technikákra. Megtanulhatod, hogyan húzd elő a kardjaidat villámgyorsan és pontosan, miközben megszerzed az alapvető tudást a két kard együttes használatáról. Ezt követően áttérünk a Takagi Yoshin ryu technikáira, a Daisho sabaki gata-ra.

A Daisho sabaki gata egy olyan technikagyűjtemény, ahol mindkét harcos katanat és wakizashit visel. Ami fontos, hogy ebben a stílusban a cél nem az ellenfél megölése, hanem az életének meghagyása. Ezért számos kyusho (idegpont) támadást alkalmazunk, hogy képesek legyünk ártalmatlanná tenni a támadót.

Gyere és csatlakozz hozzánk a Seijin Dojoban! Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy elmélyülj a japán harcművészet misztériumaiban, és megismerj egy olyan világot, amely tele van kihívással és izgalommal. Tapasztald meg, hogyan válhatsz a valódi harcossá!