06 70-515-5833

Oktatók

Jelenleg a dōjō vezető oktatója Shihan Darányi Gábor (15. dan)

Harcművészeti tanulmányait jūdō-val kezdte kisiskolásként. Bár a jūdō nagyon jó alapokat adott, érezte, hogy a versenyszellemű küzdelmek nem állnak hozzá közel, ezért 1993. szeptemberétől a ninjutsu-val kezdett el foglalkozni, amit azóta is folyamatosan gyakorol.

A fejlődés érdekében más sportokat is kipróbált. A gimnázium alatt szertornázott, hogy fejlessze akrobatikus képességeit. Majd az egyetem alatt egy évet bokszolt, amiből szintén sokat merített, mivel nagyon jól fejleszti azt a hozzáállást, amit a ninjutsuban “a harcos szívének” hívunk.

Edzőtermünk filozófiája:

A ninjutsu gyakorlásának ugyanaz az előnye, ami a hátránya. Tisztán és érthetően tanít a természet törvényei szerint. Az ember mindent a saját bőrén tapasztal meg. A harc nem szép, nem is hősies, pláne nem romantikus, ahogy sokszor ábrázolják. A harcban nincs mellébeszélés vagy felesleges dolgok. Ha hezitálsz, meghalsz! Ha nem vagy a jelenben, meghalsz! A sok apró halál az edzésen megmutatja milyen törékeny az emberi élet, így megtanulod értékelni a sajátodat. Darányi Gábor

Tarján Róbert sensei (4. dan.)

Tarján Róbert sensei

Tarján Róbert sensei

Róbert korábban kardvívást tanult, majd 2014-ben csatlakozott a Seijin dojo-hoz. Azóta több alkalommal is járt

Japánban, valamint számos szemináriumon is részt vett. 2019 óta a Seijin Köbányai dojo-jának a vezetője, valamint segéd oktató a központi edzőtermünkben.

Varga Attila sensei

Dr. Varga Attila sensei (2. dan)

Attila 2015. óta a dojo tagja. 2017-ben járt kint Japánban, ahol számos mester edzését meglátogatta. Segédoktatóként 2021. óta segíti munkánkat.

Markovics László sensei (1. dan)

“Hét évesen megismerkedtem a karatéval, amit elég korán abbahagytam. Ahogy évek múltak néhány sportban kipróbáltam magam, de egyik sem volt az igazi.Aztán 2012-ben rátaláltam a dojora és itt ragadtam.”