Seijin dojo bérletek és Tagsági rendszer

Az igazi tudás nem jön könnyen – csak azé lesz, aki keményen megdolgozik érte és hajlandó áldozatokat hozni. Nálunk nincs lazsálás. Verejtékkel teli edzéseket kapsz, amelyek egyszerre edzik fel az izmaidat és az akaratodat. Ezek az edzések nemcsak erősebbé tesznek, hanem arra kényszerítenek, hogy átlépd a határaidat, és a legjobb formádat hozd ki magadból.

Ha ez elavultnak tűnik, vagy nem érzed elég trendinek, akkor a Seijin Dojo edzései valószínűleg nem neked valók. De ha még mindig készen állsz, gyere le hozzánk!

 

Icon

új beiratkozóknak

Start bérlet
19 000 Ft
  • Csak egyszer váltható ki*
  • Heti 3 alkalom (az adott hónapban)
  • Diákoknak** 16.200 Ft
  • 1 alkalom alapozó edzés*** 2.900 Ft
  • 1 alkalom ninjutsu edzés****  3.800 Ft
Jelentkezz!
Icon

Seijin Tagoknak

Seijin Dojo bérlet
27 200 Ft/hó
  • Heti 3 alkalom (az adott hónapban)
  • Diákoknak** 23.100 Ft
  • 1 alkalom alapozó edzés*** 2.900 Ft
  • 1 alkalom ninjutsu edzés**** 3.800 Ft
  • Ez a bérlet kizárólag érvényes Seijin Éves Tagságival vásárolható meg
Jelentkezz!
Árak

Magánedzések

Nálunk magánedzésre is van lehetőséged, a Dojo vezetőedzőjével, Darányi Gáborral. Az órák 60 percesek, a max. létszám 4 fő. Előzetes időpontegyeztetés szükséges, a seijindojo@gmail.com e-mail címen vagy a 06-70-515-5833 telefonszámon

Árak:

1 fő: 13.000 Ft/óra
2 fő: 11.300 Ft/óra/fő
3 fő: 10.000 Ft/óra/fő
4 fő: 8.500 Ft/óra/fő

mielőtt jelentkezel!

A harcművészetek igazi útja: elköteleződés és lemondás.

Lehet, hogy manapság ez nem hangzik divatosan, de ez az igazság. Lesznek napok, amikor nincs kedved edzésre jönni, és találsz majd kifogásokat, hogy miért hagyd ki. Megteheted. De ha tényleg harcművésszé akarsz válni, a kitartásod és az önmagaddal való küzdelem az, ami számít. A tehetség másodlagos. Mielőtt rányomnál a jelentkezésre, gondolj végig néhány dolgot:

  • Tudsz elég időt szánni a rendszeres gyakorlásra? A Ninjutsu egy összetett rendszer, amit nem lehet gyorsan elsajátítani. A technikai tudás megszerzéséhez évek kellenek, de a Bujinkan mélyebb értékeit egy életen át veled maradnak.
  • Kész vagy anyagi áldozatokat hozni? Nézd meg az árainkat. Nálunk nincsenek olcsó bérletek, de cserébe rendszeresen Japánban edző, tapasztalt oktatók vezetnek az utadon. A fejlődés itt nem olcsó, de megfizethetetlen értéket kapsz.
  • Hosszú távúra tervezel? Nálunk nem az a cél, hogy csak alkalmi erőnlétet szerezz. Mi  igazi elkötelezettséget várunk el.
  • Van hozzá kitartásod? Szükséged lesz rá – minden egyes edzésen.

Nem kell jobb lenned másoknál – elég, ha minden alkalommal túlszárnyalod önmagad!

kiegészítő információk

*Start bérlet: Új jelentkezőinknek lehetőséget biztosítunk, hogy kedvezményesen próbálhassák ki edzéseinket. Ezt a típusú bérletet csak egyszer válthatod ki és az adott hónapban az összes edzésen részt tudsz vele venni. Diákoknak kedvezményesen: 16.200 Ft.

Ezután lehetőséged van kiváltani a Seijin Tagsági Kártyádat, amivel jogosulttá válsz, hogy bérletet vásárolhass, illetve részesülj a csak tagjaink számára fenntartott kedvezményekre.

**Diák bérletek: ha még nem múltál el 25 éves és van érvényes, nappali tagozatos diákigazolványod.

*** Alapozó edzés: Ezek az edzések csak csütörtökönként kerülnek megrendezésre. A Dojo vezető tanítványai 1.5 órában segítenek elsajátítani a helyes alapokat. 1 alkalom alapozó edzés 2.900 Ft

**** Ninjutsu edzés: Hétfőn és szerdán (2-2 óra), Darányi Gábor vezetésével. 1 alkalom ninjutsu edzés  3.800 Ft

Seijin Dojo bérlet:

Heti 3 alkalomra jogosít fel az adott hónapban. Ezek a bérlet kizárólag érvényes Seijin Éves Tagságival váltható meg. Diákoknak: 23.100 Ft

TAGSÁGI RENDSZER:

Mit jelent Seijin pártoló tagnak lenni? Elköteleződést. Felénk és magad felé is. Növendékeink a sikeres első vizsgájuk után kiválthatják tagsági kártyájukat, amivel jogosulttá válnak kedvezményes bérlet megvásárlására, illetve kedvezményesen vehetnek részt a szemináriumokon és az edzőtáborokban.

A egyesület részére befizetett éves pártoló tagsági díjakat teljes egészében a Dojo fenntartására és új gyakorlóeszközök vásárlására fordítjuk.

Seijin pártoló tagsági éves díja: 12.000 Ft

Az éves díjak a tagsági kiváltásakor, vagy minden év elején január 20-ig fizetendőek.