06 70-515-5833

Ninjutsu kezdő edzés indul szeptemberben

Érdekel a Ninják és Szamurájok harcművészete? Tradícionális Japán harcművészetet keresel, ahol egyben az önvédelem alapjait is megtanulod? Most a kezdők számára egy kétnapos alapozó hétvégét tartunk. Idéntől új diákok csak az alapozó hétvégén csatlakozhatnak be edzéseinkbe.
 
Minden szeptemberben új kezdő csoprotot indítunk a Seijin Dojo-ban. Ha szeretnél megismerkedni a tradícionális Ninjutsuval, csatlakozz hozzánk!
 

Ezdések ideje:

2018. 08. 31. 18.00 – 21.00
2018. 09. 01. 10.00 – 13.00
 

A két napos alapozó edzés tematikája:

– Előadás
– Alapozó edzés, amit a kezdőknek tudniuk kell (esések, ütések, védések)
– Megismerkedés a fegyverekkel
– Feszítések
– Alap dobások
– Önvédelmi alapok
 
A két napos edzés díja: 7.000 Ft
Az alapozó edzésen résztvevőknek a Ninjutsu havibérlet díja 11.900 Ft az első hónapban, melyből az alapozó edzés díját elengedjük.
 
 
A Seijin Dojo vezető oktatója Darányi Gábor Shihan (15. dan) minden évben a központi Honbu dojo-ban, Japánban edz, hogy itt Budapesten a tradícionális Ninjutsu elérhető legyen annak is, aki nem tud Japánig elutazni.
 
A Ninjutsu, hivatalos nevén a Bujinkan Budō Taijutsu egy japán harcművészeti ág, ami eredeti ninja és szamuráj hagyományokat ötvözve született. Ami kiemeli a többi japán stílus közül, hogy nem a győzelmet, hanem a túlélést tekinti a legfontosabb célnak. Elsajátításához elengedhetetlen, hogy a harcos az emberi lét három alapelemét: a szívét, a testét és az elméjét tökéletesen kontrollálja.
 
A ninjutsu egyfajta szemlélet, megfelelő hozzáállást ad a helyes életvitelhez, kimozdít a komfortzónából, megtanítja felismerni a problémás helyzeteket, átlátni a lehetséges megoldásokat.
 
Olyan mozgásokra alapoz, amelyek készség szinten minden emberben megtalálhatóak, segít levetkőzni a megszokások korlátait, melyeket a társadalomban támasztanak az egyénnel szemben. Nyitottá kell válnod, hogy megérthesd a ninjutsu harcművészetének a mélységét.
 
A Seijin Dojo hivatalosan bejegyzett Bujinkan / Ninjutsu dojo.
seijin.hu